mandag 11. juli 2005

Urk. Jeg føler at jeg burde skrive et eller annet om uka som gikk, men jeg later til å ha pådratt meg en mindre hjerneskade. Dessuten er det så fryktelig, fryktelig varmt her jeg sitter. For varmt til å tenke. For varmt til å skrive. Men jeg prøver allikevel. Én setning - eller mindre - om hvert band:

Green Day: Akkurat like barnslig og fjasete som fryktet. The Mormones: Norges tøffeste live-band. EndOfLoop: Endelig fikk jeg sett Munch, den eneste kristiansandske referansen jeg hadde da jeg kom hit på tidlig 90-tall. Foo Fighters: Fett nok. Audioslave: Enda fetere. Magnolia Electric Co: Som forventet festivalens vakreste og mest gåsehudfremkallende konsert. Fantomas: Perverst morsomt.

Det var mye annet også – snille Josh Rouse, ... And You Will Know Us by the Trail of Knuste Trommesett, Devandra som jeg rett og slett glemte, The Bravery, JR Ewing, Metallica-parodien Stonegard, Silverbullit, Ane Brun, Jim Stärk, sola som skinte, alle de gyngende puppene, den endeløse strømmen av gylden drikke. Men nå er det for varmt her, helt seriøst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar