mandag 11. mai 2009

For en uke eller to siden fikk jeg disse utklippene tilsendt fra Kristoffer Dongery. Tegningen er sakset fra Fantomet-klubben i 1983 og leserbrevet fra 1984.

Jeg innrømmer at jeg umiddelbart tenkte at tegningen måtte være en forfalskning fra Kristoffer sin side. Skrev jeg virkelig "Harslemoen", liksom? Dessuten mistenker jeg fyren for å være en sånn som liker å lure folk. Men jeg kom til slutt frem til at han ikke kan være rar. Og hvis han virkelig er det, fortjener han en eller annen form for påskjønnelse.

Dette dokumenterer uansett at jeg er akkurat den samme fyren i dag som for 25 år siden. Jeg er opptatt av samme type ting, og tegner og skriver kliss likt. Den eneste betydelige forskjellen må være at jeg er blitt en del tyngre og mer skjeggete med tiden. Det er ikke bare trist, men også sant.

Nå håper jeg bare at mine mange leserbrev og -tegninger til Marvel-universet også vil materialisere seg snart.Dette kan jo forresten være en anledning til å ta en kikk på de enda eldre Fantomet-tegningene jeg har publisert her.

4 kommentarer:

 1. Vittig, jeg var også Fantometfan. Jeg samlet til jeg hadde ca. 130 stk husker jeg. Hadde dem i en kasse, som katten min pissa i, da sluttet jeg å samle. Likte også spesiellt godt den flygende hånden, litt småskummel.

  Rune
  Dyrenes Konge

  SvarSlett
 2. Ja, "Den flygende hånden" var bra, men "Bob Morane" kunne de godt slutte med.

  SvarSlett
 3. "Den flygende hånden"... het ikke serien "Skjebnehansken"? Eller var det en annen serie?

  SvarSlett
 4. Jeg har bare veldig vage minner om disse seriene, men jeg tror det er to forskjellige, ja. "Den flygende hånden" handlet om en hånd som bokstavelig talt fløy rundt og kvelte folk og sånt. Veldig mye action og veldig spennende. Sikkert italiensk-produsert. Men når jeg skriver dette, slår det meg hvor idiotisk det høres ut. Må ta høyde for at jeg husker helt feil her. Men jeg håper virkelig at en sånn serie finnes.

  SvarSlett