Om meg


Navn: Roy Søbstad

Født: 1971

Jobbadresse: Aladdin, Kongens gate 6, 4610 Kristiansand

Telefon: 975 48 740

e-post: roysobstad alfakrøll gmail.com

Hjemmeside: http://www.roysobstad.com/

Følg meg: LinkedIn, Twitter, Facebook

Yrke: Frilanser som skribent, grafisk formgiver, illustratør og tegneserieskaper.

Grafisk design: Å lage trykksaker har vært hovedinntektskilden min i 20 år. Jeg produserer alt fra bøker til magasiner og reklamemateriell, og kan ta jobben hele veien fra utforming til trykkeklar fil. Blant mine oppdragsgivere er Cappelen Damm AkademiskTrafo, Text MeNorsk Forfattersentrum Sørlandet, Imperiet og Hunsfest. Eksempler på arbeider finnes på denne siden.

Skriverier: Skriver film-, musikk- og tegneserieanmeldelser for Fædrelandsvennen, tegneserieanmeldelser for Empirix og artikler for Trafo, EiK og Cultiva Ekspress. Har også skrevet artistomtaler for musikkbransjetreffet Sørveiv og Quartfestivalen. Det meste jeg har skrevet er samlet på denne siden.

Illustrasjoner: Har blant annet illustrert barnebøkene om Freddy Edderkopp (St. Olav Forlag) og laget illustrasjoner til grunnskoleserien God i ord (Samlaget). Eksempler finnes på denne siden.

Tegneserier: Har blant annet gitt ut serier på Schibsted Forlag, Egmont og Jippi Forlag. Et større utvalg er samlet i boken Tegneserier 1993-2008 (Jippi Forlag, 2008). Presseomtale og bibliografi finnes på denne siden.