Vanskelig å konsentrere seg om jobb i dag, gitt. Fra og med i ettermiddag ligger nemlig forholdene nesten skremmende godt til rette for å drikke øl. I en uke. Sammenhengende.

Skal vi se... I kveld er det samling over en bedre middag med gamle kollegaer. Prøve å ikke drikke for mye, prøve å komme i seng til fornuftig tid. For morgendagen kan og bør bli lang. Ut til Lars (uttales med tydelig arendalsk r) i skjærgården på formiddagen. Akkurat hva som skal skje der, er litt uklart for meg, men at det vil involvere generøst med alkohol er hevet over tvil. Hvis det i tillegg er muligheter for mat og været er bra, blir det knall. Båt og buss inn til byen igjen om kvelden. Ut.

To dagers rekreasjon før det braker løs på tirsdag. Bowie, White Stripes, Rammstein, Jon Spencer og 30.000 Bærumsungdommer med dyre solbrilller. Tradisjonelt sett årets beste uke. Christoffer og en fyr til kommer på fredagskvelden for å se Turboneger på lørdag. Skal prøve å blogge noen stemningsrapporter underveis.

Og etter det burde den stakkars skrotten min være mer enn utslitt nok til å gå på jobb igjen. Og tenke på neste ferie, neste fyllekule. Og at jeg egentlig er blitt for gammel til å holde på sånn.

Kommentarer