Flere bilder av meg på Internett

Rett etter at vi ankom årets Raptus-festival ble vi (Ronny Haugeland, Erik Falk og jeg) oppringt på hotellrommet av festival-fenrik Frode Haaland, som lurte på om vi ville være med på festival-kick off. Dette skulle være et storslått arrangement med høy kjendis-faktor og TV2 tilstede. Og gratis øl. Siden det var Ronny som tok telefonen, og Ronny er en lettpåvirkelig sjel, takket han tvert ja.

Veldig lite av det vi ble forespeilt, viste seg desverre å ha rot i realiteter. De tilstedeværende "kjendisene", Charlie Christensen og Martin Kellermann, stakk så fort de skjønte at de måtte være med på tegnekonkurranse for å få gratis øl. Det storslåtte arrangementet kokte dermed ned til at Ronny og jeg hadde tegnekonkurranse med en spansk monster-tegner og en fanzine-fyr fra Vestlandet.

OK, Don Rosa var også innom en tur. Men han hadde drukket akevitt med festival-general Arild Wærness, og nøyde seg med å bli karikert av Ronny før han tuslet sin vei.

Vi tegnet og drakk øl så fort vi kunne, før vi dro på Garage og fortsatte å drikke øl så fort vi kunne.

Nå er noen uskarpe bilder fra begivenheten lagt ut her. Siden Raptus-folkene ikke later til å vite hvem vi er, har de latt være å sette navn på oss. Til gjengjeld har de utpekt oss som vinnere av konkurransen. Hvilket vi ikke var.Kommentarer