I går tok naboen seg en skikkelig fest sammen med en hel skokk av sine beste venner. Jeg påtok meg rollen som den illsinte gubben i etasjen under som står på sofaen i underbuksa klokken tre om natten og denger knyttnevene i taket til han blør. Kall det gjerne mitt bidrag til opprettholdelse av den kosmiske balansen.

Kommentarer

 1. Tips.
  Skaff deg en armert-mursteinblokk og en slagbordrill og fest det hele permanent til taket. Så tar du deg en liten "BRRAAAOOORRRR!!" i de mest uventede øyeblikk, feks. kl 03,00 natt til en ukedag. Du vil føle deg mye bedre, og blødende knoker er blitt historie.

  PS. Noe nedsatt hørsel må dog påregnes over lengre tids bruk.

  SvarSlett
 2. Jeg er ikke overbevist om at fyren kommer til å ta hintet, men dette er uansett det beste tipset jeg har fått.

  SvarSlett
 3. Balltre har jeg vært vitne til funker som bare det. Balltre og boxershorts kombinasjonen detter frykt i bråkete sinn.

  Selv var jeg mer formell og skreiv et langt brev hvor jeg beskrev hvordan jeg knakk fingeren på en kassedame da jeg en gang var irritert over høyt lydnivå, men at jeg neste gang ville gå direkte til kilden.
  Det hjalp det og.

  SvarSlett
 4. Brev - skrevet med store, sinte bokstaver, ufint språk og sprittusj - har jeg faktisk prøvd. Det hadde dessverre ikke den ønskede virkningen på lengre sikt.

  SvarSlett
 5. Når du driver og klager når naboen bråkefester, gir du naboen rett til å klage tilbake på deg neste gang du bråkefester. Derfor bør du bare holde kjeft, for egen vinning. Dette har vært min strategi så lenge jeg har bodd for meg selv, jeg har vært fornøyd med den.

  SvarSlett
 6. Du har et poeng, Nils. Problemet er bare at jeg bor under naboen. Dermed merker han knapt at jeg eksisterer, mens jeg til en hver tid vet hvor i leilighten han befinner seg.

  SvarSlett
 7. det brevet jeg skrev var maskinskrevet og skulle gi inntrykk av at sender var en helt uberegnelig psykotisk person som ikke ville stusset mer enn et øyeblikk før han sendte en flokk sultne drapshunder på sin egen bestemor for deretter smykke seg med hennes tarmer rundt hals og håndledd foran et speil fra 1700-tallet.
  Det ble bra stille.
  Etter en måned flyttet han ene av dem ut, grunn ukjent.

  Men utenom den ene gangen har jeg levd med samme nabofilosofi som nils.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar