Quart har fylt noen av hullene i programmet sitt de siste dagene, og jeg har bidratt med bios om min gamle kompis Erlend Ropstad, bråkebøttene Meshuggah og de britiske jyplingene Kill The Young.

Og i morgen kveld dukker jeg altså opp i Oslo. Kanskje vi sees der. Jeg er han med Anthrax-t-skjorta, patronbeltet og ølposen.

Kommentarer

 1. patronbelte???
  hva har skjedd med deg?

  SvarSlett
 2. Ingenting står vel bedre til ølpose og Anthrax-trøye enn patronbelte. Det måtte i så fall være truckercaps. Og ølmage. Jeg noterer det. Takk for tipset.

  SvarSlett
 3. må bli et fantastisk syn!! ha det gøy!!!!

  SvarSlett
 4. Lot du bevisst være å snakke for mye om hvordan bandet fremstår live i presentasjonen av Meshuggah? Rimelig ubrukelige på en scene etter min erfaring (med forbehold om at Roskilde-konserten deres i '04 var en usedvanlig dårlig dag på jobben).

  SvarSlett
 5. Nei, jeg har liten bakgrunn for å si noe om Meshuggah som live-band. Alt jeg har sett er noen klipp på YouTube. De virket for så vidt overbevisende nok, men YouTube er jo YouTube. Tror vel uansett ikke at Quart ønsker at jeg legger vekt på bandenes eventuelle svake sider når jeg skriver disse greiene.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar