Min gode venn Erlend Ropstad har lagt ut en ny Ixus-produsert musikkvideo i dag. Han prøver å overbevise meg om at sangen ikke handler om meg, men når den heter "Roy Don't Do It", er det vanskelig å ikke føle seg truffet.

Heldigvis er det en god en.

Kommentarer

 1. Hva om vi sier den handler om ideen Roy Søbstad, en slags idealversjon av deg ?

  SvarSlett
 2. Er det en slags platonisk tilnærming til tekstskriving?

  SvarSlett
 3. Tja... det blir vel det da? Lenge siden jeg tok ex-phil. Husker så vidt noe om noen skygger i en hule...hm, lar den ligge. Kanskje teksten handler om en forvrengt versjon av deg. Med så lite omgang som vi har for tiden blir alle mine venner i Kristiansand bare vage minner for meg uansett. - Det i tillegg til det at virkeligheten ofte ikke holder mål når man skal lage et kreativt stykke arbeid, så nærmer vi oss...Heller Platon enn Odd Karsten Tveit for å si det sånn.

  SvarSlett
 4. Når jeg lager tegneserier pleier jeg alltid å gi figurene navn som ingen jeg kjenner har. Men jeg innser nå at hvis man bruker relle navn, er man garantert minst én leser (lytter). Den neste serien min skal derfor handle om Erland Reipstad, en lang, pussig skrue som bor milevis fra folk og helst kommuniserer gjennom videosnutter han legger ut på YouTube.

  SvarSlett
 5. Hæhæ, knall-idè! Det vil jeg og skrive om !

  SvarSlett
 6. Men siden du følte deg truffet... Hva er det du ikke skal gjøre?

  ;)

  SvarSlett
 7. Vel, det er problemet med sangen slik jeg ser det. Den er så lite spesifikk. Resultatet er at jeg nå sitter her, fullstendig handlingslammet.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar