Dagens Næringsliv om boken min


Morten Harper anmelder Roy Søbstad - Tegneserier 1993-2008 i tospann med Christopher Nielsens Mens vi venter på dommedag i Dagens Næringsliv i dag. Ikke overraskende bruker han det meste av plassen på Nielsens bok, men han har hyggelige ting å si om min også:

  Søbstad blander komedie og drama på en fin måte. Hovedfigurene hans er troverdige personer, og dialogen har en overbevisende tone. Den minimalistiske og karikerte tegnestilen er gjennomarbeidet og elegant. Hovedstolpene i boken er solodebuten "Negativ" fra 1992 (Eeh... det skal være 2002. Min anm.), en uhøytidelig Short Cuts-variant fra Sørlandet, og de mange korte seriene med de fandenivoldske fjortisene Jesper og Jonathan.

Ellers er han spesielt begeistret for mine nitidige introduksjonstekster og publiseringsdetaljer.

For å få opp hele tekstdelen av artikkelen i leselig størrelse, kan du klikke her.

Kommentarer

 1. må være skikkelig irriterende å se at de blander sammen bilder og tekst på desken i DN...

  Forøvrig har det nå tatt bokkilden tre uker å behandle bestilling før de i dag har sendt meg boka di. Går salget så godt, eller er de bare trege?

  SvarSlett
 2. Jeg er sikker på at det bare jobber gode, selvoppofrende mennesker som er snille mot både barn og dyr hos Bokkilden. Men generelt anbefaler jeg å bestille boken direkte fra Jippi Forlag (selv om den FEMDELES ikke er oppført på hjemmesiden deres) eller å kjøpe den på f.eks. Tronsmo. De som blunker lurt i min retning kan muligens også motta et spesialsignert eksemplar i en mistenkelig utseende konvolutt i posten.

  Tell your friends!

  SvarSlett
 3. *blunker lurt i Roys retning*

  Hey, man trenger jo julegaver og! ;)

  SvarSlett
 4. Send meg en mail, du, så fikser vi gavene i god tid til jul.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar