Meg på utstilling

Sist fredag åpnet altså en utstilling av mine tegneseriesider på baren Cacadou i Oslo. Som vanlig hadde jeg planlagt å forevige den spesielle anledningen ved å ta mange flotte bilder. Men som vanlig ble det til at jeg nøyde meg med en håndfull snapshots av tarvelig kvalitet. Kvelden var allikevel svært vellykket, og alle som kom innom skal ha stor takk. Og alle som ikke kom innom, vil fremdeles ha sjansen til å se utstillingen en god stund fremover.

Kurator Tore

Hjelpegutt Flu

Cacadous legendariske dass, dekorert av Flu og et utall tissetrengte kunstnere

Dessuten: Min venn og kollega Bente er en av svært få som har en original Søbstad hengende på veggen

Kommentarer

 1. Tøft. Vil også ha en original Søbstad over soffan. Kan du fikse?

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne, men de er veldig, veldig sjeldne. Tror faktisk at de fleste ikke er lagd enda.

  SvarSlett
 3. Takk for en fin kveld, Roy! Håper ikke det var for plagsomt at jeg begynte å gi kritikk av seriene dine på tampen av kvelden. Det er sjelden en god idé...

  SvarSlett
 4. Alt i orden, T. Kritikk får bare en ekstra spiss når den blir avlevert med markert ølånde.

  SvarSlett
 5. Jeg trenger også noen bilder. Men jeg har ikke så god råd, så jeg vurderer å smøre i hop noe selv. Det blir neppe særlig proft, men hvis jeg får det rammet inn, er det sikkert noen som tror at det funker.

  Rakk ikke innom din vernissage. Men jeg skal innom Cacadou og myse nå snart.

  SvarSlett
 6. Jeg kunne godt tenke meg å ha en original Krogh på veggen (både Christian og Calvin). Bare husk at innrammingen ofte er det dyreste.

  SvarSlett
 7. Flotte bilder (både de her og de på veggen). Beklager at jeg hadde rottegift i hvitvinen din på tampen av kvelden. Det ert sjeden en god idé...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar