Jeg har ikke akkurat bremset på selvpromoteringen etter at boken min ble sluppet i mai. Og selv om det er littegrann flaut å liksom skulle selge inn seg selv hele tiden, hører det nå engang med hvis man skal være både kunstner og kremmer. Bare spør Jo Nesbø, der han sitter med klamme armhuler og signerer krimbøker på et glorete kjøpesenter midt i den mest uutholdelige julestria.

Men heldigvis hender det også at andre, helt uoppfordret, hjelper til med å skape blest.

I dag var det særdeles hyggelig å oppdage at den dyktige svenske singer-songwriteren Thomas Denver Jonsson har skrevet fint om boken i bloggen sin. Thomas og jeg utvekslet åndsverk etter at han spilte i Kristiansand i høst - jeg fikk hans siste, alldeles glimrende plate, The Lake Acts Like an Ocean, og han fikk Roy Søbstad - Tegneserier 1993-2008.

For en stund siden merket jeg meg også at Vanja Nilsen, damen bak dristige Wildside Comix, gjorde litt reklame for boken på årets Raptusfestival:

Og i sommer ble denne tilfeldige fyren (OK, det er broren min) observert på Sicilia, grundig fordypet i et lite stykke norsk tegneseriehistorie:

Kommentarer

 1. Yo! Nå må vi snart få se noen bilder fra den flotte utstillings-rølpefesten på Cacadou!

  SvarSlett
 2. De skulle ha vært lagt ut i går, men naboen min har vært så grei å kople meg fra nettet da han dro på tur. Bilder kommer, men det er avhengig av når jeg er på igjen. I det minste er det stille i huset så lenge.

  SvarSlett
 3. Dette holder bare ikke mål. Jeg syns at når man stiller opp mannesterkt på et tegneserieevenement og uten blygsel blir utsatt for det ene "snapshotet" efter det andre, så bør det være en selvfølge at bildene blir offentliggjort på internett umiddelbart efter arrangementet, eller i hvert fall innen 2-3 virkedager etter bildene er tatt. Med dagens teknologi burde det være den minste kunst å få disse bildene publisert elektrisk uten for mye om og men. Du skriver at naboen din koplet deg fra nettet, alikevel har du åpenbart klart å komme deg inn på internett for å komme med svaret ditt. At dette også indikerer at du "surfer" gratis på din nabos nett-tilgang er heller ikke av særlig sympatisk karakter.

  SvarSlett
 4. Kjære Barabas! Takker så mye for ditt hysterisk overdrevne engasjement. Det er både rørende og bekymringsfullt. To ting bare: 1) Bildene du etterlyser er ikke flere enn fire-fem og av svært ussel kvalitet. Ikke akkurat noe å hisse seg opp over, altså. 2) Jeg betaler faktisk naboen for internettforbindelsen. Desto mer irriterende å bli koblet fra, altså. Forøvrig: Kanskje du burde puste litt mer med magen?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar