2008 oppsummert

Som i fjor kjører jeg en liten kavalkade over årets highlights her på roysobstad.com:

Kommentarer

 1. Ikke søl øl på babyen?
  Når ble dette "slagordet" tatt i bruk, og hva er grunnen? Nå spinner hodet hardt her.

  Uansett synes jeg boka ble bra og at du var rimelig morsom da du kledde deg ut. Egentlig har du en snert av humor i nesten alt du skriver, og det er noe av det som er så genialt med deg.

  Jeg har lært at man ikke skal si godt nyttår før det faktisk er et nytt år, men at man kan si "takk for det gamle". Men jeg hiver på et godt nyttår til deg. Bare sånn i tilfelle det tar lang tid før jeg får skrevet lange kommentarer på roysobstad.com igjen.
  Jeg har nemlig en sånn merkelig skrivekløe. jeg lurer på om det kan være fordi jeg snart er for sent ute til jobben, og har liksom lyst til å hale ut tiden så mye som mulig? merklige greier. Ha en fin nyttårsaften, og ønsker deg alt bra i det nye året!

  SvarSlett
 2. Takk for lang kommentar!

  Utsagnet om ikke å søle øl på babyen stammer selvsagt fra meg selv (jeg er jo så himla vittig). Det var for noen uker siden, da Ronny og jeg satt overfor hverandre på et spisested. Mellom oss hadde vi noen glass øl og en baby. Det er neppe noen av de andre som husker kommentaren, men hos meg festet den seg som et slitsomt poprefreng.

  Godt nyttår, Helene!

  SvarSlett
 3. Jo, jeg tror jeg kan huske "ikke søl på babyen".

  SvarSlett

Legg inn en kommentar