Gubber blogger også

Det gleder meg å se at Ingve Aalbu, en kompis jeg har aldri har møtt, har begynt å blogge. På Mekkagubberock republiserer den selverklærte gubberockeren artikler fra det dypt savnede nettstedet Pstereo.no.

Pstereo hadde en hel gjeng dyktige skribenter, men Ingve var nok den som i størst grad fikk innflytelse på mine egne forsøk. Ikke bare hadde han nesten like god smak som meg, men tekstene hans var også uvanlig fengende, elegante og pasjonerte. Etter endt lesning fant jeg gjerne meg selv mysende inn i platehyllene eller på vei til nok et kostbart besøk i platebutikken. (Pstereo eksisterte på den tiden man fremdeles gikk til platehyllene eller platebutikken for å finne musikk).

Artiklene på Mekkagubberock er altså noen år gamle. Men de handler om musikk av det tidløse slaget, og er derfor ikke merkbart preget av tidens tann.

Ingves introduksjonstekster, som noen ganger truer med å bli like lange som selve artiklene, røper dessuten at trangen til å skrive om musikkopplevelser ikke er blitt helt kvalt av voksenlivet. En dag tar han forhåpentligvis til vettet og begynner skrive om ordentlige ting igjen.

Jeg mener, hvem andre skal skrive for oss gubberockere? Tom Skjeklesæther?

Kommentarer

 1. Mekkagubbenjuni 05, 2009

  Det var da så alt for meget. Nå må du snart ta turen til Egersund, slik at vi kan leie et hotellrom og kline litt.

  SvarSlett
 2. ÅH, du din luretøsegubbe!

  SvarSlett
 3. Nå har jeg lagt ut enda mer nostalgisk gubberock i tekstform. Bare for din skyld.

  SvarSlett
 4. Rørende. Men jeg har selvsagt aldri hørt på Fountains of Wayne.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar