Bye bye, Ronny

Denne helgen flytter min gamle venn Ronny til Oslo. Det er noe han har truet med å gjøre i årevis. Så langt tilbake som i 2003, da Den store Ronny Haugeland-boka var under produksjon, var han overbevist om at han kom til være i hovedstaden innen den var utgitt. Det tok vel bare lenger tid å feie over alle Kristiansands ungjenter enn han hadde trodd.

Den nært forestående flyttingen var uansett bakgrunnen for gjestesiden jeg laget til boken. Jeg hadde selvsagt aldri trodd at det skulle gå sju år før den lille serien ble aktuell.

Klikk for å lese serien i større format.

Kommentarer

 1. Ta igjen: Flytt til Drammen, Roy!

  SvarSlett
 2. Drammen...? Usikker på om jeg skal tolke den kommentaren som et godt tips eller bare spydig.

  SvarSlett
 3. Det er et godt tips. Jeg bor der selv. Har Norges beste kunstmateriellsjappe - og importør. Kan skaffe alt! Foreløpig er det bare meg og Tommy Sydsæter her, om man ikke teller Bomann-Larsen, men det gjøkke jeg .. komkom.

  SvarSlett
 4. "Foreløpig er det bare meg og Tommy Sydsæter her..." Men dere satser altså på å tiltrekke dere flere. Drammen som serieskapernes egen fristad? Og Bomann-Larsen er ikke invitert? Hm, interessant. Jeg kan i hvert fall stoppe og kjøpe tusj neste gang jeg passerer.

  SvarSlett
 5. Ronny Haugelandaugust 05, 2010

  Foreløpig består tegneseriemiljøet i Kristiansand av kun Roy Søbstad. I gamledager var vi to.

  SvarSlett
 6. Faen, det er sant... Håvard, kom til Kristiansand! Og ta med deg Tommy og Bomann.

  SvarSlett
 7. Hva med Indre Årdal? Der har de ikkeno tegneseriemiljø i det hele tatt.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar