Fasiten for musikkåret 2011 er klar


Det er fremdeles noen uker igjen av året, men siden Alle Andre har publisert sine lister, er det på høy tid at roysobstad.com kommer med fasiten.

Årets spilleliste kommer i både Wimp- og Spotify-format. De to variantene er ikke identiske. Wimp har musikk som Spotify ikke har, og omvendt. Den streamingtjenesten du abonnerer på, vil nok være den du foretrekker.

Innholdet på listen er som vanlig helt vilt variert, men også veldig pedagogisk og snedig redigert. Du vil knapt merke at du har lyttet deg fra The Decemberists til James Blake via Mastodon. Jeg tør love rundt 10 timers interessant lytting.

Klikk for fasiten i Wimp eller Spotify. Og hvis det ikke skulle være nok, er også Spotify-listen for 2010 fremdeles tilgjengelig.

Hvis jeg skulle prøve meg på en rangering av årets beste plater, ville den se omtrent slik ut:
 1. Jason Isbell and The 400 Unit: Here We Rest
 2. Stein Torleif Bjella: Vonde visu
 3. PJ Harvey: Let England Shake
 4. Tom Waits: Bad As Me
 5. Anna Järvinen: Anna själv tredje
Årets konsert er det ingen tvil om: Gillian Welch på Rockefeller 31. oktober.

Kommentarer

 1. Har du lagt merke til at Jason Isbell kan omskrives til Ljos Lesbian? Kåringen er altså en politisk korrekt konspirasjon som den homoseksuelle nynorsk-lobbyen står bak. Eller ER det det?

  SvarSlett
 2. Du burde ikke tro på alt konspirasjonsteoretikerne, bilderbergerne, rosenkreuzerne og Arbeiderpartiet sier til deg, Calvin. Eller kanskje det er akkurat det du burde.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar