«Ulvene i korridoren» er ute nå!


En bekymringsløs ung mann har sin første arbeidsdag i et stort firma. Han kan ingenting og han vet ingenting. Likevel er han aldri i tvil om at han fortjener all den fremgang han kan få. Men kontorlandskapet skjuler mørke hemmeligheter. Den unge mannens første arbeidsdag kan fort vise seg å bli hans siste.

Dette har jeg gledet meg til å skrive:

Nå kommer Ulvene i korridoren. De første leserne vil få det i hendene i løpet av de aller nærmeste dagene. Siden det er ganske nøyaktig to år siden jeg begynte å jobbe med serien, føles det ikke et øyeblikk for tidlig.

Ulvene i korridoren er et blad på 48 sider og det koster 50 kroner. Det kan bestilles fra Jippi forlag, og de som abonnerer på utgivelsene derfra vil få det i posten hvert øyeblikk. I løpet av uken blir det også å finne i både Narvesen-kiosker og seriøse tegneseriebutikker som Tronsmo og Outland.

Og jeg er glad for at det later til å være en del forhåndsinteresse for utgivelsen. På tirsdag kommer et intervju med meg i Fædrelandsvennen, og i løpet av de neste ukene vil det bli markeringer i både Bergen og Oslo. Forhåpentligvis blir det et arrangement i Kristiansand også. Jeg kommer selvsagt tilbake med mer presis informasjon etter hvert.

Kommentarer

Legg inn en kommentar